Save the date: Dorps BBQ op zaterdag 31 augustus

10 | 06 | 24

Op zaterdag 31 augustus organiseert Fanfare Concordia een Dorps BBQ. Dat mogen we doen op een hele mooie plek: het voedselbos/tuin van Peter en Tilly Hermans aan de Haveshof. Wij hebben de locatie al omgedoopt tot de 'Haves groen oase'. En die Dorps BBQ organiseren we om verschillende redenen. Op de eerste plaats hebben we veel nieuwe dorpsbewoners. We hopen dat zij aanwezig willen zijn om kennis met elkaar te maken en ook de huidige dorpsbewoners leren kennen. Daarnaast zitten alle vakanties er weer op en is het een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje die verhalen met elkaar te delen. Wellicht doe je nog inspiratie op voor een volgende vakantie! Wij zorgen als fanfare voor de muziek, want onze Sillentaler Muzikanten zorgen voor een goede 'stimmung'! En we zijn nog bezig met een gastartiest! Daarnaast zullen ook de kids zich niet vervelen, want ook daar wordt aan gedacht. 

Dus hou je brievenbus in de gaten, want op de flyer die we rondsturen voor de kermis (ivm de bloemenactie) vertellen we je ook meer over hoe je je kunt aanmelden en wat de kosten zijn. 

Nogmaals: zaterdag 31 augustus noteren in de agenda! Dorps BBQ tussen 14.00 - 22.00 uur in de 'Haves groen oase' aan de Haveshof. Meer info volgt!

Ga terug