Sponsoren

Uitermate belangrijk en onmisbaar. Dat zijn sponsoren voor iedere vereniging en ook voor Fanfare Concordia. We vinden het heel prettig dat bedrijven ons een warm hart toedragen en wellicht ook wel een morele verplichting voelen om verenigingen - zeker ook de onze - te sponsoren voor hetgeen we bijdragen aan een prettige en leefbare samenleving. Een drukke samenleving die dus naast onze overvolle agenda's ook ruimte voor ontspanning moet bieden. En vermaak voor degenen die komen luisteren naar onze concerten en optredens. 

Een muziekvereniging is een dure vereniging. Denk alleen al aan de instrumenten en kostuums die veel geld kosten. Maar ook het onderhoud hiervan is ieder jaar weer een flinke kostenpost. We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we enkele hele handige mensen hebben binnen onze vereniging die veel zelf op kunnen lossen en daar belangeloos vele uren per week mee bezig zijn. En al onze eigen leden steken regelmatig hun handen uit de mouwen om met acties en activiteiten de broodnodige inkomsten voor de vereniging te vergaren. 

Daarnaast binden en verbinden we jeugd. Niet alleen aan elkaar, maar ook aan oudere generaties die in onze vereniging actief zijn. Dat is het cement voor een gezonde samenleving: elkaar kennen, met elkaar omgaan op een goed manier en elkaar kunnen aanspreken omdat je elkaar kent. Daar dragen we als vereniging graag ons steentje aan bij. En daarom zijn we uitermate blij met de financiële steentjes die u aan onze vereniging wilt bijdragen. 

Hieronder treft u enkele documenten aan die mogelijkheden weergeven. Maar uiteraard maken we ook graag een pakket op maat!

U kunt hiervoor contact opnemen met Tjeu Klauwers

Brief potentiele sponsoren 2022

Sponsorpakketten 2022

Sponsoroveenkomst 2022

Gouden sponsoren:


 

   

  

 

  

 

Zilveren sponsoren:
   

 

 Bronzen sponsoren: