Terugblik en foto's filmconcert Music meets the movies

02 | 12 | 23

Filmconcert Music meets the movies groot succes!

In het weekend van 25 en 26 november speelde Fanfare Concordia driemaal het filmconcert ‘Music meets the movies’. Op zaterdagmiddag was een extra – verkort – programma ingelast voor onder meer PSW, ’t Hofje, Steegherhof, basisscholen en jeugdleden van de fanfare zelf. De concerten op zaterdagavond en zondagmiddag waren in een mum van tijd uitverkocht en de reacties van het publiek na afloop waren ongekend positief.

Fanfare Concordia had gemeenschapshuis Pestoeërskoel omgetoverd naar een ware bioscoop voor een complete beleving. Om te beginnen kwamen alle gasten over de rode loper binnen, konden ze foto’s maken voor de sponsorwand om vervolgens plaats te nemen op de tribune in 'de bioscoopzaal'. De tribune zorgde ervoor dat iedereen vanaf elke zitplaats de fanfare én de films op het megagrote scherm goed kon zien. De combinatie van live-muziek met vertoning van de filmbeelden zorgt voor een waanzinnige beleving!

Een traantje laten
De reacties van het publiek waren uitermate positief: “Het klopte van voor tot achter, vanaf de binnenkomst tot en het met de aftiteling was het plaatje compleet.” En dat de muziek de nodige emoties opriep bleek ook wel uit het feit dat veel mensen het niet droog hebben gehouden bij onder meer het indrukwekkende Hymn To The Fallen uit Saving Private Ryan. Een ander zaterdagavond bezoeker gaf aan: “Belachelijk goed. Dank voor de magische avond. Zijn er nog kaartjes voor morgen? Dit wil ik nog eens beleven.” Een ook mochten we een jongedame van de middagvoorstelling dezelfde avond nog een keer begroeten met haar moeder.

Een genoegen om te doen
Ook voorzitter van de filmcommissie Tjeu Klauwers kijkt uitermate tevreden terug op de organisatie van de filmconcerten: “Ik ben super trots op onze mooie productie Music meets the movies.Het is in alle opzichten heel goed geslaagd: music en movies sloot heel goed op elkaar aan. Alleen maar complimenten en appjes gekregen van heel erg tevreden bezoekers. Ook ben ik heel erg tevreden over de samenwerking van alle commissies. Het deed mij wat dat iedereen positiviteit uitstraalde en er was echt een vibe te voelen. Als dat resulteert in een staande ovatie en dat twee keer…. dan hebben we dit echt verdiend! Het was genieten en een genoegen om te mogen doen.”

Hier zijn de foto's terug te kijken:

Een impressie van de avond

De muzikanten

Zaterdagavond 25 november voor sponsorwand

Zondagmiddag 26 november voor de sponsorwand

Ga terug