Grote rommelmarkt Leveroy op zondag 6 november

23 | 10 | 22

Eindelijk is het zover: met veel trots organiseren Jong Nederland Leveroy en Fanfare Concordia Leveroy alweer voor de 16e keer een grote rommelmarkt in gemeenschapshuis Pestoeërskoel én zaal Wetemans. De rommelmarkt is inmiddels een begrip in Midden-Limburg, en er wordt dit jaar groot uitgepakt!

Alle elektra en huisraad zijn dit jaar terug te vinden in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. Voor kleine meubels, kleding, boeken, tassen en speelgoed kunt u terecht in zaal Wetemans. De deuren van beide locaties – die overigens op loopafstand zijn - worden geopend vanaf 13:00 uur en sluiten om  16:00 uur. Om 13.30 uur wordt er in Pestoeërskoel een spectaculaire veiling gehouden met alle pronkstukken van deze rommelmarkt. Enkele Leveroyse veilingmeesters verkopen deze waardevolle spullen aan de hoogste bieder. Tijdens de rommelmarkt kunt u ook genieten van een kopje koffie en een overheerlijk versgebakken Leveroyse wafel. 

Kortom; kom genieten van een ouderwets gezellig middagje rommelmarkt in Leveroy op zondag 6 november en steun daarmee Jong Nederland en Fanfare Concordia Leveroy. De entree bedraagt slechts €2,- waarmee u toegang krijgt tot beide locaties. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis!

 

Ga terug