Slagwerkconcert Budel en Leveroy in Pestoeërskoel

02 | 03 | 24

Op zaterdag 2 maart zullen de A-slagwerkgroep van Harmonie EMM uit Budel en de percussiegroep van Fanfare Concordia uit Leveroy een slagwerkconcert verzorgen in zaal Pestoeërskoel, Sillenhoek 4 in Leveroy. Beide slagwerkgroepen staan onder leiding van dirigent Guido Pouwels en voor Budel is het een try-out concert voor hun deelname aan de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen (ONSK). Het concert start om 19.30 uur en de entree is gratis. Een vrijwillige gift wordt zeer op prijs gesteld.

 

De A-slagwerkgroep van Harmonie EMM uit Budel neemt op 13 april 2024 deel aan het ONSK in het Schaffelaar theater in Barneveld. Ze komen uit in de Topklasse gestemd en zullen op 2 maart het werk Deltaworks van componist Tim Verstegen ten gehore brengen. Dit concertwerk duurt circa 10 minuten en ze voeren het tweemaal uit deze avond. Tussen de werken zal Sandor Greijmans op marimba het werk Prism van Keiko Abe spelen als voorbereiding op zijn deelname aan de Limburgse Kampioenschappen op 10 maart in Kerkrade in de eerste divisie.

Nieuwe leden

Na de pauze zal de Percussiegroep van Fanfare Concordia uit Leveroy een gevarieerd slagwerkconcert ten gehore brengen. Ze spelen onder meer Shadows of a dreamworld 2 van Vincent Cox en Djembé Mania van Gian Prince. Bij de percussiegroep zullen voor het eerst enkele nieuwe leden meespelen. Zij zullen ook in klein comité van zich laten horen in jet kwintet Red Rock Canyon van Alex Stopa.

Wij wensen de leden van de A-slagwerkgroep van Harmonie EMM uit Budel bij voorbaat al heel veel succes op het ONSK.

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren op zaterdag 2 maart vanaf 19.30 uur in Zaal Pestoeërskoel, Sillenhoek 4 in Leveroy.

Ga terug