Jaarlijkse rommelmarkt Leveroy

30 | 10 | 19
Het is weer zover: voor het 15e jaar organiseren Jong Nederland en de fanfare een grote rommelmarkt.

Met veel trots organiseren Jong Nederland Leveroy en Fanfare Concordia Leveroy voor de 15e keer een grote rommelmarkt in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. Een rommelmarkt die inmiddels een begrip is in Midden-Limburg!

Van boeken tot speelgoed en van elektra tot meubels: op zondag 10 november staat Pestoeërskoel weer vol met allerlei mooie, bruikbare spullen. De deuren zijn geopend vanaf 13:00u tot 16:00u. Om 13.30 uur wordt er een spectaculaire veiling gehouden met alle pronkstukken van deze rommelmarkt. Enkele Leveroyse veilingmeesters verkopen deze waardevolle spullen aan de hoogste bieder. Tijdens de rommelmarkt kunt u ook genieten van een kopje koffie en een overheerlijk versgebakken Leveroyse wafel.

Kortom; kom genieten van een ouderwets gezellig middagje rommelmarkt in Leveroy op zondag 10 november en steun daarmee Jong Nederland en Fanfare Concordia Leveroy. De entree bedraagt slechts €1,50 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis!

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@jnleveroy.nl of info@fanfareconcordialeveroy.nl óf check de website www.fanfareconcordialeveroy.nl.

Ga terug