Feestavond percussiegroep

23 | 12 | 13

Enkele repetities na de zomervakantie vond de percussiegroep het tijd voor een feestje. Dat was wel weer eens verdiend en de commissie had een avondvullend programma geregeld. Er werd verzameld bij Oad Leivere waarna er bij Jill Murphy’s in Roermond werd gegeten. Spareribs en saté voerden de boventoon en een enkele slagwerker durfde zich aan iets culinairs als een schnitzel te wagen. Maar het moet gezegd: het eten was heerlijk.
 
Na het diner kwam het actieve gedeelte van de avond: beugelen. De groep werd uitstekend verzorgd door Truus Heeskens die ook voor een korte introductie van het beugelspel zorgde en de regels en strategie uitlegde aan de onwetenden van de percussiegroep. Uiteraard was de teamsamenstelling ook voorbereid door de commissie en werden door loting verrassende teams samengesteld. De winaars van de avond was het nu al legendarische duo Ralf ‘zwitsal’ Linssen en Frank ‘ijskonijn’ Stultiens. Zij mochten de wisselbeker – die qua omvang de WMC prijs in het niet deed vallen - in ontvangst nemen.
 
De avond werd afgesloten waar hij was begonnen: bij Oad Leivere. De trofee van Ralf en Frank moest natuurlijk gevierd worden dat wordt door de leden van de percussiegroep steevast gedaan door het drinken van ‘wereldbekers’, waarvan het bewijs op de foto – die al iets later op de avond genomen is - te zien is!
 
 

Ga terug