Fanfare Concordia Open Nederlands Fanfare Kampioen!

07 | 04 | 14

Fanfare Concordia is afgelopen zaterdag Open Nederlands Fanfare Kampioen geworden in de tweede divisie! Onder leiding van dirigent Stefan Outjers werd een mooie uitvoering gegeven van het werk Jeu de Cuivre (spel voor koper). De geblindeerde jury beoordeelde het optreden met 88 punten. Als kampioen in deze tweede divisie mocht Leveroy de wisseltrofee & Kampioensbanner mee naar huis namen. Daarnaast ontvingen ze een cheque ter waarde van EUR 1.000 (met dank aan de Buffet Group) en de dirigententrofee.

Als tweede eindigde Excelsior Ouwsterhaule onder leiding van dirigent Gerben Pol met 85,33 punten. Thom Zigterman nam met Excelsior Schraard het brons in beslag met een score van 84,33 punten. En op de vierd plaats eindigde CMV Oranje uit Assen onder leiding van Johan Gerkes met 83,33 punten.

De muzikanten uit Leveroy vertrokken na de uitslag vanuit Drachten naar Sneek om daar te overnachten in StayOkay. Na een diner werd er tot in de kleine uurtjes doorgefeest in De Lachende Koe in Sneek. Op zondachtochtend vertrok de bus om 10.00 uur weer richting Leveroy waar om 13.00 uur de fans stonden de wachten bij zaal Wetemans om een prachtig weekend af te sluiten!

 

Reacties en de foto's zijn te lezen en te zien op de facebook pagina van Fanfare Concordia: https://www.facebook.com/concordialeveroy?ref=ts&fref=ts

 


 

Ga terug