Bonte Avonden in Leveroy!

26 | 02 | 13

De traditionele Bonte Avonden in Leveroy met halfvasten zijn dit jaar gepland op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart. De avonden zijn weer goed gevuld met een zeer gevarieerd programma voor ieder wat wils! Wel belangrijk om te weten: de ‘droge generale’ op donderdagavond waarop senioren en jeugd toegang hadden is er niet meer. Op deze avond zal nog volop gerepeteerd worden door de artiesten op de bühne, maar zonder publiek. Dat betekent dat de senioren en de jeugd uiteraard ook van harte welkom zijn op vrijdag 8 of zaterdag 9 maart.

En dan het programma… daar gaan we! Voor de dansliefhebbers zullen de dansgroepen Always Moving en Vanne Stroat weer hun beste beentje voor zetten en strak, ritmisch en flexibel over het podium bewegen. Voor de liefhebbers van ‘de slappe lach’ zullen de Badkuup en Kiekeboe weer sketches opvoeren die bij menigeen de tranen over de wangen laten rollen.

Ben je liefhebber van muziek, dan staat je iets moois te wachten!
Na hun meer dan uitstekende debuut vorig jaar zullen Martijn en Marieke Klauwers ook dit jaar weer enkele prachtige nummers ten gehore brengen en met teksten in het dialect de situatie in het dorp de revue laten passeren! En terug van weggeweest… Ich en Dich (zônger Doë) die na hun optredens als André Hazes, Abba en de Sanseveria’s ditmaal in de muzikale huid kruipen van een grootheid van het Nederlands cabaret!

Alsof dit alles nog niet genoeg is, zullen de heren van ‘Positief Teleurstellendj’ hun acteertalenten op droogkomische wijze aanwenden waarbij de nodige lachsalvo’s door de zaal zullen klinken. Met hun spitsvondigheden zullen ze op cabareske wijze de situatie van hun eigen kerkdorp kritisch onder de loep nemen. Maar wees gewaarschuwd, want niets en niemand zal worden gespaard!

 

En als klap op de vuurpijl presenteren op de Bonte Avond (ook terug van weggeweest!) de heren Karel en Hans Verlaek, Roger Corsten en Jac Brentjens zich weer als Uêmke. En wat zij gaan doen, laat zich het beste omschrijven als een mix van alles wat hiervoor is beschreven, waarbij uiteraard Karel Verlaek op zijn eigen onnavolgbare wijze het publiek door het stuk zal loodsen!

Na afloop van de voorstelling hoef je nog niet naar huis, want zowel vrijdag- als zaterdagavond staat DJ Frank garant voor een zeer gevarieerd muzikaal vervolg van de avond!

Dus komt dat zien, komt dat zien, mensen… want de Bonte Avonden in Leveroy staan al jaren op de kaart en zullen ook dit jaar weer voor heerlijke avondjes onvervalst volksvermaak zorgen!

Kaarten kosten € 7,50 en zijn te verkrijgen in de VOORVERKOOP OP ZONDAG 3 MAART A.S. in zaal Pestoeërskoel in Leveroy vanaf 11.00 uur en vanaf 4 maart (voor zover nog beschikbaar) te reserveren via secretariaat@fanfareconcordialeveroy.nl of bij Erwin Pellemans op telefoonnummer 06 1257 2229 (na 18.00 uur).

Ga terug