10 jubilarissen: 355 jaar lid

13 | 02 | 20

Op dinsdag 11 februari 2020 werden na de jaarvergadering 10 jubliarissen in het zonnetje gezet bij onze vereniging die gezamenlijk maar liefst 355 jaar lid zijn van onze vereniging. 

De jubilarissen:

Truus Kurstjens – Verkoelen;  Janneke Hermans;  Frank Stultiens.  25 jaar lid

Patricia v. Heel-v. Roij; Anneleen Heijnen; Frans Knapen; Eric Moonen.  40 jaar lid             

Tiny Wolters- Goertz; Miek Jacobs-Goertz: Joke Brentjens-vd Werf.  40 jaar lid

Voorzitter Erwin Pellemans sprak een persoonlijke woordje tot iedere jubilaris en dankte hen voor de inzet en betrokkenheid bij de vereniging. Speciaal woord van dank was er voor het damescomité dat nog uit vijf leden bestaat, maar na 40 jaar ophoudt te bestaan. De dames blijven echter allemaal bijzonder lid van de fanfare, waardoor activiteiten wel door kunnen gaan, alleen direct onder de vlag van de fanfare. 

Hun decennialange inzet werd geprezen met als kernwoord 'belangeloos'. Een term die misschien wel aardig onder druk staat. Want meestal als je iemand iets vraagt is de wedervraag of de wedergedachte ‘ what's in it for me’, hoe word ik er beter van, wat levert het mij op? Dat is bij jullie nooit het geval geweest. Wat jullie al die jaren hebben gedaan, hebben jullie belangeloos voor ons gedaan. Platzen en bloemen verkopen door weer en wind, leverde jullie niks op. Ja misschien een nat pak en koude handen. Jullie inzet bij activiteiten van de fanfare, achter de bar, in de keuken, met opruimen, carnavalskostuums maken, Concordiafeesten meedraaien, onze jubilarissen nog een keer extra in het zonnetje, en noem maar op. Jullie deden het belangeloos. 

Op de eerste foto van links naar rechts: Anneleen Heijnen, Patricia van Heel, Frans Knapen, Miek Jacobs-Goertz, Joke Brentjens-van de Werf, Eric Moonen, Tiny Wolters- Goertz en Truus Kurstjens – Verkoelen.

Janneke Hermans en Frank Stultiens ontbreken op de foto. 

 

Ga terug