Music meets the movies! 

Update: zaterdag 25 november en zondag 26 november zijn uitverkocht! Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.  

Zaterdag 25 en zondag 26 november is het zover! Dan presenteert Fanfare Concordia het filmconcert Music meets the movies! Een fantastische avond met de allerbeste filmmuziek en filmtracks live uitgevoerd door onze fanfare én combo met vertoning van beelden uit de films. 

 

We nemen je mee van het Wilde Westen naar de piraten op de woeste wereldzeeën. En van de oorlogen in de ruimte weer 'terug naar de toekomst'. En natuurlijk ontbreken 007, Mel Gibson en Tom Hanks niet met hun enorme kaskrakers. Gegarandeerd dat je een traantje wegpinkt als onze geanimeerde leeuwtje zijn vader moet missen of de herinneringen aan D-Day weer naar boven komen.

 

Meer dan 20 soundtracks en nog veel meer films komen voorbij op deze avond die je niet mag missen! Want ons 'Gemeenschapshuis Pestoeërskoel' toveren we om tot een ware bioscoopbeleving. En dat begint al als je binnenkomt! Je waant je op een première als je over de rode loper binnekomt en als een ware celebrity foto's maakt voor de sponsorwand. Vervolgens neem je plaats op de tribune in 'de bioscoopzaal' zodat je én de fanfare goed kunt zien én de films die op een megagroot scherm worden geprojecteerd. De combinatie van live muziek met vertoning van de filmbeelden zorgt voor een waanzinnige beleving!

 

Kaarten kosten € 17,50 per stuk en zijn op de volgende manier te bestellen:

 

Via de mail voor zaterdag 25 november 20.00 uuUITVERKOCHT

 

Via de mail voor zondag 26 november 15.00 uur   UITVERKOCHT

 

Telefonisch of per whatsapp bij Erwin Pellemans via telefoonnummer: 06 12 57 22 29.

 

Na bestelling informeren we je over de wijze van betaling en hoe je de kaarten ontvangt. 

 

Combideal: Filmconcert en diner of lunch bij Zest Gastrobar

Zaterdag 
Het is niet meer mogelijk om voor het diner te reserveren op zaterdag, dat is vol. 

Zondag
Het is wel nog mogelijk om zondag te genieten van een driegangenlunch bij Zest Gastrobar (Dorpstraat 7 Leveroy). Maar dit is alleen mogelijk voor mensen die al kaarten hebben voor het filmconcert zondagmiddag. Alleen dan kan alsnog het lunchmenu worden bijgeboekt voor 37,50.
Van 12.30 - 14.30 geniet je dan van een (vast) lunchmenu en profiteer je van een gereserveerde plaats bij het Filmconcert (anders is het vrije plaatskeuze). (Bij)boeken van het lunchmenu kan via filmconcertleveroy@gmail.com of door te bellen of appen met 06 12 57 22 29. Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.