Damescomité Fanfare Concordia Leveroy

In september 1980 kwam de toenmalig voorzitter van de Fanfare Jac Naus bij Tiny Wolters met de vraag of zij niet enkele dames bereid kon vinden om een Damescomité op te richten.

De bedoeling was om met het Concordiafeest dat gepland stond bij te springen met allerlei taken. Dit is gelukt. Tiny kreeg 11 dames zo ver om lid te worden. Naast het helpen op Concordiafeesten, het eten verzorgen voor de fanfarehulp met de kermis,  bij het Ceciliafeest, het Solistenconcours en het Kerstconcert, heeft het Damescomité verschillende acties ondernomen met de bedoeling om de kas van de vereniging wat bij te spekken.

Eerst de Verjaardag-actie,  de verkoop van wafels, speculaas en nu de welbekende Leiverse Platzen waarmee ze voor Kerstmis langs de deuren gaan in het dorp. Ook werden voor  de toenmalige Dames Drumband uniformen gemaakt en kreeg het korps kielen en later pakken voor “de Vasteloavendj”.

Inmiddels bestaat het damescomité niet meer in een officiele vorm, maar bieden de dames waar nodig nog altijd een helpende hand.