Damescomité Fanfare Concordia Leveroy

In september 1980 kwam de toenmalig voorzitter van de Fanfare Jac Naus bij Tiny Wolters met de vraag of zij niet enkele dames bereid kon vinden om een Damescomité op te richten.

De bedoeling was om met het Concordiafeest dat gepland stond bij te springen met allerlei taken. Dit is gelukt. Tiny kreeg 11 dames zo ver om lid te worden. Naast het helpen op Concordiafeesten, het eten verzorgen voor de fanfarehulp met de kermis,  bij het Ceciliafeest, het Solistenconcours en het Kerstconcert, heeft het Damescomité verschillende acties ondernomen met de bedoeling om de kas van de vereniging wat bij te spekken.

Eerst de Verjaardag-actie,  de verkoop van wafels, speculaas en nu de welbekende Leiverse Platzen waarmee ze voor Kerstmis langs de deuren gaan in het dorp. Ook werden voor  de toenmalige Dames Drumband uniformen gemaakt en kreeg het korps kielen en later pakken voor “de Vasteloavendj”.

Nu bestaat het comité nog uit 7 dames die waar nodig een helpende hand bieden en via een eigen jaarlijkse platzenactie de kas van de fanfare wat bij spekken. Daanraast kunnen we als fanfare altijd een beroep doen op onze dames als we op welk dan moment ook een helpende hand nodig hebben! Bovendien zijn ze een graag gezien gast als we een receptie organiseren, omdat ze vaak met een mooi geldbedrag onze vereniging weer komen ondersteunen!