Bomvol programma Bontje Oavendje! Zaterdag uitverkocht!

10 | 02 | 14

De zaterdagavond voor de Bontje Oavendje in Leveroy zijn uitverkocht! Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag beschikbaar via de hieronder vermelde voorverkoopadressen.

De Bontje Oavendje in Leveroy kennen een bomvol programma dit jaar! Met maar liefst 14 optredens zijn deze altijd gezellige avonden goed gevuld en staan ze garant voor twee avonden heerlijk vermaak. Vrijdag 28 en zaterdag 29 maart zijn de datums om te reserveren in de agenda. De avonden beginnen om 19.30 uur in zaal Pestoeërskoel.

Ook dit jaar is het programma zeer gevarieerd met dans, zang, sketch, dorpspolitiek en cabaret. Op 1 dansgroep na zijn alle groepen van vorig jaar weer van de partij, aangevuld met deelnemers die een jaartje verstek hebben moeten laten gaan. Spectaculaire dans, muzikaal genieten, spitsvondige humor of kurkdroog vermaak. Er valt voor iedereen wat te genieten waarbij de lachsalvo’s gegarandeerd weer veelvuldig door de zaal klinken! Daarnaast heeft een aantal leden van Fanfare Concordia zich spontaan aangeboden om als een heuse kapel de intermezzo’s tussen de stukken op de juiste muzikale wijze in te vullen. En ook na afloop hoeft niemand direct naar huis, want DJ Frenk zal zowel vrijdag als zaterdag voor een zeer gevarieerde muzikale after party zorgen.

Wil jij de Bonte Avonden van 2014 ook niet missen? Zorg dan dat je snel je kaarten krijgt! Dit kan middels de voorverkoopadressen (Café-zaal Wetemans, Pestoeërskoel, Café Oad Leivere en Bakkerij Küster) óf door ze makkelijk en snel te bestellen via onze website.

Ga terug